Willem Pijnenborgh

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby op zolder is uitgegroeid tot een professionele onderneming met een prachtige werkplaats in Nijmegen-Noord.

In 2008 besloot ik om mijn droom waar te maken en voor mijzelf te beginnen als meubelmaker naast mijn werk als docent bewegingsonderwijs op een middelbare school. In de wandelgangen werd ik dan ook gekscherend “de klussende gymleraar” genoemd.

In januari 2012 heb ik de stap gezet om te stoppen met het onderwijs, om me volledig op mijn bedrijf te kunnen richten. Vanaf dat moment ben ik begonnen met het maken van maatwerk keukens naast de maatwerk meubels.

Ik heb altijd al een passie voor houtbewerking gehad en als zoon van een bouwbiologisch architect kan het niet anders dan dat duurzaamheid als een “groene draad” door mijn bedrijf loopt.

Naast mijn werkzaamheden voor PresieZ geef ik ook regelmatig montage trainingen voor BORA. Een hele leuke combinatie van mijn achtergrond als docent en mijn ervaring uit de praktijk.


In de zomer van 2019 heb ik besloten te gaan stoppen met PresieZ, de werkzaamheden af te bouwen naar het einde van het jaar en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging voor het nieuw jaar. In de nieuwsbrief van augustus 2019 leest u hier meer over.


Vanaf januari 2020 is PresieZ niet meer actief.
In de nieuwsbrief van augustus 2019 leg ik uit waarom.

Kijk gerust nog rond op de website om te zien wat ik met PresieZ gedaan heb en om de ervaringen van klanten te lezen.