Recensies

Voor ons nieuwe huis was het voor ons al snel duidelijk dat we graag met Willem in zee wilden voor onze nieuwe keuken. Deze staat centraal in ons huis en moest dus echt een eyecatcher worden. Na intensief overleg, en veel praktische tips over indeling, ruimtegebruik en de verschillende zones hebben we nu met recht een droomkeuken. Willem is een absolute vakman, een pietje precies maar vooral erg prettig om mee te werken. Van deze keuken gaan we vele jaren genieten.
Bart & Chantal

 

Het kastje hangt al een week en we zijn er heel blij mee! We krijgen er ook veel complimenten over. De elektricien was erg onder de indruk van het kastje en de details in afwerking. Bedankt!

Judy & Menno

 

Wij zijn enorm tevreden met ons prachtig op maat gemaakte badkamermeubel. Het maakt de ruimte uniek! Bedankt Willem voor de fijne samenwerking en het prachtige maatwerk. Wij raden Presiez graag aan.

Sophie & Pieter

 

Willem hebben we leren kennen als een gedreven, zorgvuldige vakman met oog voor kwaliteit en resultaat. Op een professionele en constructieve wijze heeft hij ons begeleid in het proces van idee naar uitvoering. De niskasten heeft hij gemaakt in zijn werkplaats in Nijmegen. Toen de kasten in de nissen werden geplaatst, bleek met hoeveel aandacht en zorg hij de plannen had uitgewerkt, de kasten pasten PresieZ! Van de restanten hout hebben we Willem blokken laten maken die fungeren als bijzettafeltjes en zorgen voor een heel dynamisch interieur. We blikken terug op een zeer prettige samenwerking met Willem en genieten nog dagelijks van het werk dat hij heeft geleverd.

Annemarie & Pepijn

 

Wij hebben de samenwerking met Willem Pijnenborgh als heel prettig, professioneel, accuraat en presiez ervaren. Het eind resultaat is de Rolls Royce van ons huis

Nadine & Jasper

 

De kast staat én hij is ingericht! We zijn er superblij mee!! Hij staat echt prachtig. Mooie kleur ook, handige lades met zeeën van ruimte. Heerlijk. Hij wordt volop gebruikt, naar tevredenheid. Wat kan er ongelooflijk veel in, en wat is ie mooi!Dank voor de prettige samenwerking. En wat een bijzonder ‘visitekaartje’ gaf je ons mee! Die heeft al een mooi plekje op onze (eveneens) houten eettafel.
Marjolein & Paul

 

Willem heeft voor ons een geweldig mooi wandmeubel ontworpen en gemaakt. Eerlijk en PresieZ maatwerk Wandkast 05vakkundig advies vooraf. Fraaie uitvoering en ‘presiez’ gemaakt en in elkaar gezet. We zijn er super blij mee en kunnen Willem van harte aanbevelen!

 

Marloes & Arjan

 

Op aanraden van zijn vader, een architect, kwamen we bij Willem terecht voor onze nieuwe keuken. Inmiddels sta ik er bamboe-maatwerk-keuken-met-bora-basiciedere dag met heel veel plezier in te koken. Nooit gedacht dat we een bamboe keuken zouden krijgen met de beste apparatuur. Fijn dat we dit onszelf gegund hebben.
Willem nam ons mee in zijn manier van werken en hij maakte bij het ontwerp gebruik van onze ideeën. Zo ontstond er een prachtige keuken, die veel bewondering oogst bij vrienden en familie.
Tijdens het ontwerpproces kwamen we ook bij verschillende leveranciers terecht, bij wie in de eerste zinnen een aantal keer het woord precies viel als het over de werkwijze van Willem ging.
Het plaatsen van de keuken verliep ook plezierig en professioneel. Toen er, overigens niet door een fout van hem, iets mis ging met het keukenblad, nam hij zijn verantwoordelijkheid, waardoor het goed opgelost kon worden.

Het is de grote uitgave meer dan waard en het was prettig samenwerken dankzij heel heldere communicatie.

Vera & Henk, Den-Haag

 

bamboe-wandkast-met-bureau-close-upWe zijn bij Willem gekomen met een idee voor een kast over de breedte van onze muur in de woonkamer, onder de open trap en met een klein bureautje erin. We hadden zelf een eerste schets gemaakt van wat we in gedachten hadden en zijn daarmee naar Nijmegen gegaan. In zijn werkplaats heeft Willem gedetailleerd doorgevraagd naar onze wensen, waardoor die voor onszelf ook duidelijker werden, en heeft hij ons zeer duidelijk voorgelicht over de (on)mogelijkheden. Altijd heel realistisch over prijs en kwaliteit, en helemaal uitgaand van wat wij wilden en mooi vonden. Willem heeft ontzettend veel vakkennis en heeft ons erg geholpen met nadenken over hoe dingen handig én mooi kunnen, wat zeker gelukt is.

We hebben voor Willem gekozen voor zijn gebruik van mooi én duurzaam materiaal, zijn design, transparantie en gedetailleerde en mooie afwerking. Onze verwachtingen zijn méér dan waargemaakt. We hebben nu niet alleen een onwijs mooie en functionele kast, maar we hebben daarmee eigenlijk een hele nieuwe woonkamer. Top!

Hanneke & Bas

 

Wandkast met bamboe en ledverlichting 2Wij zijn erg blij met de mooie wandkast die Willem voor ons heeft gemaakt. Het contact met Willem is vanaf het begin heel prettig geweest. Hij heeft ons geholpen door op een goede manier met ons mee te denken om te komen tot het definitieve ontwerp. Hij heeft ruim voldoende tijd genomen en is ook heel helder over de kosten geweest. Je merkt aan alles dat Willem een professional is die weet waar hij het over heeft. Dat geeft vertrouwen. Omdat de kastenwand 6,5 meter breed is, was het voor ons spannend hoe het zou uitpakken. We genieten nu elke dag van de mooie kast en krijgen zonder uitzondering van iedereen complimenten over de kast. Veel vrienden krijgen zin om ook een mooie kast te laten maken als ze die van ons hebben gezien!

We zijn bij Willem gekomen nadat we via een oproepje op Facebook van 3 (!) verschillende vrienden zijn naam doorkregen. En we raden nu ook iedereen aan die een meubel of keuken wil laten maken om naar PresieZ te gaan.

Tamara & Bram Sluijk

 

Bamboe Maatwerk Keuken 7We kwamen bij Willem met een ongebruikelijk en nog niet uitgewerkt concept: een kookeiland met de uitstraling van een kast,  met bovenkastjes en schuin in de ruimte geplaatst. Willem heeft onze wensen vertaald naar een prachtige en praktische keuken.
Vanaf het eerste gesprek is Willem open en duidelijk geweest over de (on)mogelijkheden en kosten. Ook heeft hij deskundige adviezen gegeven over de keukenapparatuur. Het eindresultaat heeft onze hooggespannen verwachtingen meer dan overtroffen.
Arjan en Nienke, Nijmegen

 

img_0227Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken Willem. Een plezier om samen met jou naar een prachtig resultaat te werken. Een aanrader!

Willem denkt goed mee in beginstadium en komt met zeer bruikbare ideeën. Deze worden later tot in het kleinste detail uitgewerkt op papier en in praktijk. Daardoor verloopt de communicatie met andere partijen vlekkeloos, zonder dat je je daar zelf druk over hoeft te maken. Willem installeert alles al eens bij hem in het atelier, dus als hij definitief komt installeren past het ook zeker.

Het eindresultaat is uiteindelijk boven verwachting, ten aanzien van afwerking, passendheid en gebruikte materialen.

Sander en Mariëlle

 

Hoogglans keuken close-upVoor de tweede keer gingen wij een totaalrenovatie aan, met daarbij de bewuste keuze voor een keuken van Willem. Maatwerk, hoogwaardige materialen en een strakke afwerking. Daarnaast een duidelijke communicatie en een prettige samenwerking. Alle ingrediënten voor een schitterend eindproduct: een keuken waar we iedere dag van genieten!
Bedankt!
Merel en Jurre

 

Keukenmeubel bamboe, hoogglans, led-verlichting.PresieZ heeft een keukenmeubel voor me gemaakt en een kledingkast. Willem is écht PresieZ! Hij denkt heel goed na over het ontwerp, de maten, de mogelijkheden, hoe het gemonteerd moet worden etc. De meubels zijn perfect. Ik ben zeer tevreden en kan PresieZ van harte aanbevelen.

Anne Langedijk, Arnhem

 

Bamboe muziekkast detailOnze ‘muziekkast’, door Willem op maat gemaakt voor muziekboeken, partituren, cd’s en dvd’s, staat nu enkele maanden te pronken in de woonkamer. We zijn er nog steeds zeer, zeer verguld mee.

Marleen de Bruin, Nijmegen-Noord

 

Wasbakmeubel eikenHet door Presiez gemaakte badkamermeubel was de afronding van onze badkamerverbouwing. Professioneel opgepakt maar persoonlijk gebracht. Een bezoekje aan de werkplaats van Presiez zegt eigenlijk al voldoende.

Fam. van Laar, Ochten

 

IMG_2860We waren geïnteresseerd in de meubels van PresieZ vanwege het duurzame materiaal – bamboe. Tijdens een gesprek hielp Willem ons onze ideeën in detail uit te werken met gerichte vragen en expert advies. Voor hem is functionaliteit even belangrijk als design. Daardoor zijn onze kastjes uitermate praktisch, met maximaal gebruik van de ruimte, en ze zien er heel stijlvol uit!

Ann, Amsterdam

 

GarderobekastOnze ongezellige en kale hal was aan een make-over toe. Jassen, tassen en schoenen noodzaakten menig bezoeker tot hink-stap-sprongacties om in de woonkamer te geraken, en de ijzeren lades van de onhandige schoenenkast sloten niet meer door ruimtegebrek. Willem Pijnenborgh van PresieZ maakte een stijlvolle garderobe kast met dito schoenkasten en een ingebouwde lade voor slippers en sloffen. Tegen de achtergrond van een leemkleurige muur komt deze functionele en stijlvolle kast mooi tot uiting. Omdat dit geheel een veel betere aanblik biedt, hebben we een glazen deur tussen hal en woonkamer geplaatst. Ook vanuit de woonkamer mag de hal gezien worden!

Lilian Beijer, Nijmegen

 

Keuken Berg & DalWij hebben onze keuken laten maken door Willem en zijn erg tevreden. Het contact met Willem verliep erg plezierig en we vonden het fijn dat hij meedacht en goed luisterde naar onze wensen.
Willem is een vakman die grondig en nauwkeurig te werk gaat. Ook laat hij je kijken naar materialen, brengt je in contact met de mensen van het aanrechtblad en van de spuiterij, zodat al die delen een passend geheel worden. De keuken is erg mooi geworden en past helemaal bij ons.
Kortom: PresieZ is dankzij Willem van harte een aanrader!

Petra & Mike, Berg en Dal.

 

Bamboe kastenwand close-upWij zochten een goede meubelmaker voor een paar grote kasten op maat (ontworpen door Henriëtte de Jong van Inizio Binnenhuis Architectuur) waarin we niet alleen boeken, cd’s, dvd’s en spelletjes kwijt konden, maar ook serviesgoed, wijn, de televisie met randapparatuur en zelfs een pc werkplek. En met verlichting. We maakten kennis met Willem, kregen een voorlopige offerte, gingen kijken in zijn werkplaats en bij een klant. Na verder overleg volgde een definitieve offerte waarna we besloten hem de opdracht te geven. Binnen drie maanden na het eerste contact hadden we de kasten staan. Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de manier waarop Willem alles steeds met ons heeft afgestemd zodat het eindresultaat precies naar wens is. Absoluut een aanrader!

Milou & Paul, Nijmegen-Noord.

 

Bamboe keuken 1Wij zijn heel tevreden met de keuken die PresieZ voor ons op maat heeft ontworpen en geplaatst. De bamboepanelen zijn prachtig. PresieZ doet zijn naam eer aan!

Fam. van Kruijsdijk, Tilburg.

 

Bamboe en zijdeglans witWij waren op zoek naar een TV meubel. Een afwijkend model in een L vorm.
Op de markt niet te krijgen.
Wij kwamen in contact met PresieZ meubelmakerij.
De naam zegt het al, alles was precies en geheel conform onze wensen.
De levertijd en uitvoering waren binnen al onze verwachtingen.
Een mooi stukje meubelmakerij geleverd door PresieZ.

Theo en Berry, Elst.

 

Wandkast met greeploze bamboe fronten close-up 2Willem Pijnenborgh van PresieZ Maatwerk Meubels heeft in mei 2012 voor ons een eettafel en wandkast gemaakt. Beide meubels zijn door hem ontworpen en tot onze grote tevredenheid PresieZ gemaakt zoals we voor ogen hadden. Accuratesse en klantvriendelijkheid staan bij PresieZ hoog in het vaandel. Alles is geleverd zoals besproken en Willem heeft zich prima aan alle afspraken gehouden.

Familie Jansen, Elst.

 

Bamboe tafel Close-upZeer tevreden zijn we over de door PresieZ gemaakte tafel van bamboe. Puur vakmanschap! BEDANKT!

Simone van der Horst, Zwolle.

 

Bamboe wandmeubel close-upKast samen met Willem (PresieZ) ontworpen en uiteindelijke resultaat is perfect! Manier van werken is professioneel, vakkundig, meedenkend en volgens tijdsplan. Volgende opdracht gaat zeker weer naar Willem.

Stephan Hissink, Beuningen.

 

PresieZ, heeft bij ons aan alle verwachtingen voldaan. Er is meegedacht aan de oplossing van een hangend dressoir. Correct, snel, vakkundig en alles verliep naar wens. Zeker een aanrader voor een creatief vakkundige meubel-oplossing.

Anoniem, Nijmegen.

Vanaf januari 2020 is PresieZ niet meer actief.
In de nieuwsbrief van augustus 2019 leg ik uit waarom.

Kijk gerust nog rond op de website om te zien wat ik met PresieZ gedaan heb en om de ervaringen van klanten te lezen.